Corpus Care Clinic i nye lokaler: Meget mere ro til kunderne

ca1

Der var engang, hvor akupunktur og zoneterapi blev anset for at være meget alternativt.

Sådan er det ikke længere. Det kan Farida Strandberg i hvert fald skrive under på.

Hun har de seneste 20 år drevet Corpus Care Clinic, og synet på især akupunktur har ændret sig drastisk.

“I dag har jeg samarbejder med forskellige læger rundt om i byen. Blandt andet en neurolog, der henviser patienter til mig, som for eksempel døjer med migræne. Jeg får også henvist kræftpatienter, som måske lider af kvalme som en bivirkning af den behandling, de får,” siger Farida Strandberg.

Tidligere lå Corpus Care Clinic på Jernbanegade, hvor Farida Strandberg også drev Odense Fodplejeskole. Men skolen har hun solgt fra for i stedet at kunne hellige sig sundheds- og wellnessbehandling til sine klienter.

Gode parkeringsforhold

“Det vil simpelthen give mere ro for mine klienter, at vi nu kun er os selv i lokalerne,” siger Farida Strandberg og forklarer:

“Jeg havde 20 års jubilæum i november. Jeg startede oprindeligt klinikken i Nedergade, hvor jeg lå de første fem år. Men jeg flyttede i Jernbanegade, fordi jeg skulle bruge mere plads til at starte Odense Fodplejeskole op fra bunden. Jeg solgte skolen ved årsskiftet, og det gav god mening, at de overtog lokalet, da der er rigtig mange elever samt mange elevbehandlinger igennem om ugen.

Mine kunder og patienter har behov for rolige omgivelser og ro under behandlingen. Derfor valgte jeg at flytte Corpus Care tilbage til det hyggeligste kvarter i Odense.”
 

Derfor rykkede Corpus Care Clinic 22. juni ind i nye lokaler i Overgade 19.

“Jeg har før måttet afvise folk i kørestol, fordi vi ikke havde en elevator. Det behøver jeg ikke længere. Og så har vi også fået rigtig gode parkeringsforhold,” siger Farida Strandberg om klinikkens nye placering et stenkast fra parkeringskælderen under Fisketorvet.

Mange babyer

Farida Strandberg kommer ikke til at tilbyde en hel masse nye behandlinger nu, hvor klinikken er i nye omgivelser.

Hun vil i stedet fortsætte med det, hun er rigtig god til:

“Zoneterapi, akupunktur og livsstilsændring er det, jeg brænder for. Og så har jeg flere piger ansat, der tager sig af blandt andet fodbehandlinger, massage og voksbehandlinger,” siger Farida Strandberg, der i øvrigt også har et fast samarbejde med Maigaard Fertilitetsklinik.

Her hjælper hun par, der har svært ved at blive gravide, med fertilitetsakupunktur.

“Jeg har virkelig lavet mange babyer i årenes løb,” siger Farida Strandberg og griner.

Som noget nyt vil hun, hver gang en klient bliver gravid, sætte en gips-sommerfugl op i loftet, som man kan ligge og kigge på, mens man får akupunktur.

“Sommerfuglen er sjælens symbol,” siger Farida Strandberg, der også har sat en masse gips-svaler op i loftet, som flyver fra indgangen og ind på de forskellige behandlerrum.

Men ellers er alt som det plejer at være hos Corpus Care Clinic.

Akupunktur og zoneterapi er også tilskudsberettiget fra sygeforsikringen danmark

Hvad: Corpus Care Clinic i nye lokaler

Hvor: Overgade 19, 5000 Odense C

Hvornår: Klinikken er flyttet.