Skip to content

OM CORPUS CARE CLINIC

Corpus Care Clinic overholder reglerne for god klinisk praksis og etiske retningslinjer og lægger vægt på tillidsfuldt samarbejde mellem patient og behandler. Som behandlere opdaterer vi løbende vores faglige viden.

engel_web

Corpus Care Clinic har eksisteret siden 2000. Vi tilbyder akupunktur, akupunktur-fertilitet, zoneterapi, jordemoderydelser, voksebehandling, fodbehandling, gelénegle, massage, ansigtsbehandling, kinesisk cupping og wellness-pakker.

Vores vision er at hjælpe dig med at finde velvære og balance i både krop og sjæl. Derfor sætter vi altid god tid af til din behandling, så du kan føle dig afslappet og tryg om det er på briksen eller i vores jordemoderkonsultation. Vi har hjemme i smukke, rene og lyse lokaler i Overgade 19 i hjertet af Odense. I klinikken finder du altid en hyggelig og rolig atmosfære. Vores smilende og imødekommende personale sørger for, at du bliver behandlet professionelt, bliver taget seriøst og lyttet til.

Kort sagt er det dig, der er i fokus hos Corpus Care Clinic. Klinikkens værdigrundlag bygger på en kombination af menneskelig forståelse og indlevelse samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop din situation og dine behov. Vi har naturligvis tavshedspligt.

MØD VORES DYGTIGE BEHANDLERE

Vi arbejder altid med smil og vi gør alt for at du får den bedst mulige behandling. Vi holder os konstant opdaterede med nye kurser og er derfor altid behjælpelige hvis du har spørgsmål.

Farida Corpus Care clinic-modified

Farida

Indehaver siden 2000
TCM akupunktør
FDZ zoneterapeut
Lægeeksamineret fodplejer
Grunduddannet Sexolog og Parterapeut
Selvværdsterapeut

 

Skærmbillede 2023-01-04 kl. 15.07.45-modified

Nanna

Jordemoder

Ammevejleder

Certificering i graviditetsmassage

Grunduddannet Sexolog og Parterapeut

Grunduddannet i Obstetrisk Akupunktur

Selvværdsterapeut

 

                              

Skærmbillede 2023-01-05 kl. 15.44.42-modified

Danijela

Lægeeksamineret fodplejer

 

Skærmbillede 2023-01-04 kl. 15.06.58-modified

Mia

Fodbehandling
Gelenegle
Voksbehandlinger

HVAD SIGER KUNDERNE?

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

KVALITETSSIKREDE BEHANDLINGER

Corpus Care Clinic er en del af brancheforbund som Praktiserende Akupunktører, FDZ og Jordemoderforeningen og certificeret med den beskyttede titel RAB, hvilket er en blåstempling af kvaliteten af vores behandlinger. Det betyder også, at du kan få økonomisk støtte til dine behandlinger og jordemoderydelser, hvis du er medlem af Danmark.

FDZ
3_92
4_95
5_98
download

Vi glæder os til at møde dig