fbpx
title-angel-corpuscare

OM CORPUS CARE CLINIC

Corpus Care Clinic overholder reglerne for god klinisk praksis og etiske retningslinjer og lægger vægt på tillidsfuldt samarbejde mellem patient og behandler. Som behandlere opdaterer vi løbende vores faglige viden.

Corpus Care Clinic har eksisteret siden 2000. Vi tilbyder akupunktur, zoneterapi, voksebehandling, fodbehandling, gelénegle, massage og wellness-pakker.

Vores vision er at hjælpe dig med at finde velvære og balance i både krop og sjæl. Derfor sætter vi altid god tid af til din behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende stund på briksen. Vi har hjemme i smukke, rene og lyse lokaler på Jernbanegade 6 i hjertet af Odense, og i klinikken finder dualtid en hyggelig og rolig atmosfære. Vores smilende og imødekommende personale sørger for, at bliver du behandlet professionelt, bliver taget seriøst og lyttet til.

Kort sagt er det dig, der er i fokus hos Corpus Care Clinic.

Har du ikke mulighed for at komme ind på klinikken, tilbyder vi også udebehandlinger til både private og firmaer.

Klinikkens værdigrundlag bygger på en kombination af menneskelig forståelse og indlevelse samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop din situation og dine behov. Vi har naturligvis tavshedspligt.

MØD VORES DYGTIGE BEHANDLERE

Vi arbejder altid med smil og vi gør alt for at du får den bedst mulige behandling. Vi holder os konstant opdaterede med nye kurser og er derfor altid behjælpelige hvis du har spørgsmål.

farida-rund

Farida

Indehaver siden 2000
TCM akupunktør
FDZ zoneterapeut
Lægeeksamineret fodplejer

medarbejder1

Camilla

Lægeeksamineret fodplejer
Voksbehandler
Gelenegle

medarbejder3

Mia

Fodbehandling
Gelenegle
Voksbehandlinger

Ida-cirkel

Ida

Voksbehandlinger
Sugaring

HVAD SIGER KUNDERNE?

 • "Jeg var skeptisk før jeg kom, da jeg ikke har prøvet akupunktur før. Jeg gik ud ad døren meget positivt og er slet ikke kommet ud af den positivitet endnu. Et menneske som så hele mig og ikke kun det jeg i grunden kom for."

   

  ELISABETH NIELSEN
 • "Giver min bedste anbefalinger til klinikken og især Farida, som har givet mig akupunktur for fertilitet. Første gang jeg prøvede behandlingen, lykkedes det! Hun har et engagement, som ses sjældent og jeg har i de ca 4 måneder jeg kom der, mærket hvordan hun husker ens historie og går op i det! Jeg ville selv ønske, at jeg havde givet det en chance før, så hold jer ikke tilbage. Det er det hele værd!"

   

  NADIA BORCH JOHANSEN
 • "Virkelig dejlig fodbehandling og god service både ift. gode råd mht. fødder og med cafe latte. Dygtige elever og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet af mine franske negle"

   

  VIBEKE HANSEN

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

corpus mockup

KVALITETSSIKREDE BEHANDLINGER

Corpus Care Clinic er en del af brancheforbund som Praktiserende Akupunktører og FDZ og certificeret med den beskyttede titel RAB, hvilket er en blåstempling af kvaliteten af vores behandlinger. Det betyder også, at du kan få økonomisk støtte til dine behandlinger hos os, hvis du er medlem af Danmark.

FDZ
3_92
4_95
5_98

Vi glæder os til at møde dig