Skip to content

FODBEHANDLINGER

I hjertet af odense

FODBEHANDLING

Sunde og smertefrie fødder giver velvære og bedre mobilitet. Corpus Care Clinic tilbyder lækre, professionelle og billige fodbehandlinger i Odense centrum på Fyn. Behandlingerne inkluderer en behagelig fodmassage.

Behandlingen begynder med et afslappende fodbad i tempereret vand, tilsat urtesalt, som blødgør dine fødder. Samtidig vil behandleren spørge ind til dine ønsker og behov i forhold til behandlingen og give råd og vejledning til fremtidig pleje. Herefter fjernes hård hud, nedgroede negle, ligtorne mv., og

dine negle klippes og slibes glatte og smukke. Sidst lægges der negleolie på dine tånegle, og behandlingen afsluttes med en dejlig fodmassage. Der kan tilkøbes fransk pedicure og gelelak efterfølgende, hvis dette ønskes.

 

VORTEBEHANDLING

Ved første behandling vaskes vorten med alkohol. Derefter fjernes det øverste lag af vorten med en skalpel og området påføres VERRUTOP med et kapillærrør. Ved fjernelse af en vorte anbefaler vi, at man får tre behandlinger over ca. 3-4 uger.

Fødder

Professionel behandling, af dygtige behandlinger der ønsker dig den bedste oplevelse.

GELENEGLE

I hjertet af odense

Hos Corpus Care Clinic tilbyder vi neglebehandlinger med Bio Sculpture Gel, der gør dine tånegle smukke og stærke.

Gelé er et flydende produkt, som skal hærde under UV lys. UV lyset er på ingen måde skadeligt. Med gelé bliver neglene ca. 8 gange stærkere end dine egne negle.

SMUKKE OG PERSONLIGE NEGLE
Vi laver både neglebehandlinger med naturligt look, med fransk pedicure eller med farve. Det er vigtigt, at neglene laves, så de passer til din hverdag med hensyn til arbejdsopgaver osv., for at de holder længst muligt. Derfor giver vi altid råd om det bedste valg for netop dig, inden vi påbegynder behandlingen. Under behandlingen vil vi ligeledes vejlede i fremtidig pleje af dine nye og smukke negle.

OBS: Vi tilbyder kun gelé på tåneglene.

IMG_7780

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig