Skip to content

VOKSBEHANDLING OG HÅRFJERNING

I hjertet af odense

HÅRFJERNING TIL KVINDER OG MÆND

Corpus Care Clinic tilbyder professionel og billig voksbehandling og hårfjerning i Odense centrum på Fyn. Vi tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder. Behandlingerne udføres diskret og i hyggelige, behagelige og afslappende omgivelser.

HÅRFJERNING TIL KVINDER

Vores tilbud til kvinder omfatter blandt andet voksbehandling af halve ben, hele ben, lår, armhuler (axil), overlæbe, hage, bryn, bikinilinje, tanga-voks samt intim voksbehandling (Hollywood / brasiliansk voks). Vi tilbyder også farve af bryn.

Voksbehandling er et godt alternativ til eksempelvis barbering med skraber, som ofte medfører, at især de intime områder bliver irriterede, ligesom hårene vokser hurtigt ud igen, tykkere og mere stridige end før barberingen. Ved hårfjerning med voksbehandling holder huden sig sund og vil være silkeblød i meget længere perioder. Når hårene begynder at vise sig igen, vil de ligeledes være finere og mindre iøjnefaldende end før.

 

HÅRFJERNING TIL MÆND

Vores tilbud til mænd omfatter blandt andet voksbehandling af ryg, skuldrer og bryst.

Voksbehandling af disse områder anbefales som alternativ til eksempelvis barbering med maskine, da det ofte medfører, at hårene vokser hurtigt ud igen, tykkere og mere stridige end før. Ved hårfjerning med voksbehandling går der længere tid, får hårene vokser frem igen, ligesom hårene med tiden vil blive finere og mindre iøjnefaldende.

 

VOKSBEHANDLING EFTER SÆRLIGE ØNSKER

Vi udfører også voksbehandlinger af områder, som ikke er specificeret ovenfor – både hos mænd og kvinder – og imødekommer alle personlige ønsker og behov.

For alle vores voksbehandlinger anbefales det, at hårene skal være minimum 4-5 mm. lange, for at hårfjerningen kan udføres mest optimalt, og du får det bedste resultat. Efter første behandling anbefales det, at du bestiller tid til en ny behandling ca. hver 3-5 uge.

Få hårene fjernet med sugaring

Ved sugaring benyttes opvarmet sukkermasse til at gribe om hårene, som trækkes nænsomt af i hårenes retning. Det giver et helt glat og blødt resultat samt mindre irritation og rødme end en almindelig voksbehandling.

Du kan forvente at behandlingen tager lidt længere tid end almindelig voksning fordi teknikken er anderledes.

Vi anbefaler især sugaring til kunder der ønsker en behandling med 100% naturlige produkter og har sensitiv hud.

 

DSCF1424
1Z0A9137

Effektiv og billig voksbehandling for komplet velvære

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig