fbpx

VOKSBEHANDLING OG HÅRFJERNING

I hjertet af odense

HÅRFJERNING TIL KVINDER OG MÆND

Corpus Care Clinic tilbyder professionel og billig voksbehandling og hårfjerning i Odense centrum på Fyn. Vi tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder. Behandlingerne udføres diskret og i hyggelige, behagelige og afslappende omgivelser.

HÅRFJERNING TIL KVINDER

Vores tilbud til kvinder omfatter blandt andet voksbehandling af halve ben, hele ben, lår, armhuler (axil), overlæbe, hage, bryn, bikinilinje, tanga-voks samt intim voksbehandling (Hollywood / brasiliansk voks). Vi tilbyder også farve af bryn.

Voksbehandling er et godt alternativ til eksempelvis barbering med skraber, som ofte medfører, at især de intime områder bliver irriterede, ligesom hårene vokser hurtigt ud igen, tykkere og mere stridige end før barberingen. Ved hårfjerning med voksbehandling holder huden sig sund og vil være silkeblød i meget længere perioder. Når hårene begynder at vise sig igen, vil de ligeledes være finere og mindre iøjnefaldende end før.

 

HÅRFJERNING TIL MÆND

Vores tilbud til mænd omfatter blandt andet voksbehandling af ryg, skuldre og bryst.

Voksbehandling af disse områder anbefales som alternativ til eksempelvis barbering med maskine, da det ofte medfører, at hårene vokser hurtigt ud igen, tykkere og mere stridige end før. Ved hårfjerning med voksbehandling går der længere tid, får hårene vokser frem igen, ligesom hårene med tiden vil blive finere og mindre iøjnefaldende.

 

VOKSBEHANDLING EFTER SÆRLIGE ØNSKER

Vi udfører også voksbehandlinger af områder, som ikke er specificeret ovenfor – både hos mænd og kvinder – og imødekommer alle personlige ønsker og behov.

For alle vores voksbehandlinger anbefales det, at hårene skal være minimum 4-5 mm. lange, for at hårfjerningen kan udføres mest optimalt, og du får det bedste resultat. Efter første behandling anbefales det, at du bestiller tid til en ny behandling ca. hver 3-5 uge.

Få hårene fjernet med sugaring

Ved sugaring benyttes opvarmet sukkermasse til at gribe om hårene, som trækkes nænsomt af i hårenes retning. Det giver et helt glat og blødt resultat samt mindre irritation og rødme end en almindelig voksbehandling.

Behandlingen udføres af vores nye dygtige ansatte Ida som er uddannet i teknikken. Du kan forvente at behandlingen tager lidt længere end almindelig voksning fordi teknikken er anderledes.

Vi anbefaler især sugaring til kunder der ønsker en behandling med 100% naturlige produkter og har sensitiv hud.

voksbehandlinger2

Effektiv og billig voksbehandling for komplet velvære

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

corpus mockup

KVINDER

Nedenfor kan du se priser på vores mange forskellige behandlinger. Hvis du har spørgsmål til nogle af nedenstående behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51 20 02 45

Tilbud – billige voksbehandlingspakker med rabat (-15%)

• Voksbehandling brasiliansk + hele ben + armhuler – axil: 900,-

• Voksbehandling brasiliansk + halve ben + armhuler – axil: 800,-

• Voksbehandling brasiliansk + armhuler – axil: 550,-

1/2 ben + armhule + tanga: 550,-

1/2 ben + brazil: 590,-

Lår + tanga: 555,-

 

Krops hårfjerning / voksbehandling

• Voksning af ben (underben): 320,-

• Voksning af ben (lår): 340,-

Voksning af hele benet: 440,-

• Voks armhuler – axil: 160,-

Ansigts voksbehandling / hårfjerning

• Voks overlæbe: 130,-

• Voks hage: 130,-

• Voksning af bryn: 135,-

 

Intim voksbehandling

• Voks bikinilinje – hele området omkring trussen: 220,-

• Tanga voks – delvist hele området omkring / under trussen: 230,-

• Brasiliansk voks / voksbehandling Hollywood 1. gang – hele området omkring og under trussen: 450,-

Brasiliansk voks / voksbehandling Hollywood – hele området omkring og under trussen: 420,-

MÆND

(Mænd har samme muligheder for behandlinger som kvinder, men der er nogle ekstra priser som fremgår herunder.)

Nedenfor kan du se priser på vores mange forskellige behandlinger. Hvis du har spørgsmål til nogle af nedenstående behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51 20 02 45

Krops hårfjerning / voksbehandling til mænd:

• Hårfjerning ryg : 280,-

• Hårfjerning bryst: 280,-

• Hårfjerning ryg + skulder: 350,-

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig