fbpx

AKUPUNKTUR – FERTILITET

Hos Corpus Care Clinic tilbyder vi professionel fertilitetsbehandling hos Farida Strandberg, der er specialist på området med mange års erfaring.

“I kraft af min baggrund inden for sygeplejen, igennem min uddannelse som akupunktør og ved deltagelse i utallige kurser, forelæsninger og kongresser har jeg specialiseret mig indenfor fertilitet og behandling af ufrivillig barnløshed. Hos Corpus Care Clinic udfører jeg både selvstændige fertilitetsforløb, der hjælper klienter med at opnå spontan graviditet, samt fertilitetsbehandlinger, der fungerer som supplering til hormonbehandling, IUI, IVF og ICSI.”

– Farida Strandberg

 

HVAD ER AKUPUNKTUR?

Akupunktur er en behandlingsform, der har vist sig særdeles effektiv til at øge chancerne for at opnå graviditet. Behandlingen er et virkningsfuldt supplement til hormonbehandling ved insemination (IVI) eller reagensglasbehandling (IVF eller ICS). Akupunktur kan også bruges til selvstændig behandling af forskellige hormonforstyrrelser, samt virke afstressende og beroligende, så kroppen bliver mere modtagelig for befrugtning. I begge tilfælde opnår man den bedste effekt, hvis akupunkturbehandlingen foretages før og efter, befrugtningen finder sted.

AKUPUNKTUR ANBEFALES AF FERTILITETSKLINIKKER

Flere og flere undersøgelser viser, at akupunktur kan øge chancerne for graviditet markant. Derfor anvender eller anbefaler mange fertilitetsklinikker i dag akupunktur som supp

lement til de traditionelle behandlinger for ufrivillig barnløshed.

Fertilitetsbehandling akupunktur

Hos Corpus Care Clinic samarbejder vi med både Odense Universitetshospital og lokale fertilitetsklinikker, der henviser deres fertilitetspatienter til os for supplerende akupunkturbehandling. Vi har blandt andet et samarbejde med Maigaard Fertilitetsklinik.

IGANSÆTTELSE AF FØDSEL

Vi giver også akupunktur for igangsættelse af fødsel samt behandling hvis barnet ikke har vendt sig med hovedet nedad når fødslen nærmer sig.

AKUPUNKTURENS VIRKNING

Ved akupunkturbehandling mod fertilitetsproblemer kan du opnå:

 • Balance i kroppen
 • At ægløsningen sættes i gang
 • En regelmæssig menstruation og cyklus
 • Øget blodgennemstrømning i livmoderen
 • Tykkere livmoder-slimhinde (så det befrugtede æg nemmere kan sætte sig fast)
 • Bedre æg og sædkvalitet
 • Styrker immunforsvaret
 • Afspænding af livmodermusklen og resten af kroppen
 • Understøttelse af hormon behandling
 • Øger graviditet
 • Mindsker risikoen for abort
 • PCO og endometriose mindskes
 • Beroligende for kroppen og resten af sindet
 • Mindsker bivirkninger
fertilitet

Farida er RAB-Godkendt akupunktør og medlem af praktiserende akupunktører.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

corpus mockup

FÅ TILSKUD TIL AKUPUNKTUR I ODENSE

Der kan søges tilskud til behandlingen hos Sygeforsikringen Danmark. Tilskuddet til behandlingen afhænger af den gruppe, du er medlem af og gælder derfor efter særlige regler. Kontakt Sygeforsikringen Danmark for nærmere info.

Ved første konsultation får du 110 kr. tilbage såfremt du er medlem af sygesikringen danmark og 70 kr. ved efterfølgende behandlinger

Obs: du kan købe gavekort i vores klinik i Odense på Fyn til alle vores behandlinger.

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig