Skip to content

Sense kostvejledning

I hjertet af odense

Vejen til et afslappet forhold til mad, krop og vægt

Vi tilbyder kostvejledning hos Corpus Care Clinic. Her tager vi udgangspunkt i teorien Sense som baseres på kostens sammensætning og mængden af kulhydrater, protein, fedt og grøntsager og hvordan de optages i kroppen. Vi giver dig en forståelse af, hvordan din sundhed påvirkes af det, du spiser og drikker, og hjælper dig til et varigt vægttab og en ændret livsstil.

Hvad er Sense?

Med Sense slipper du for trættende kalorietælling og vejning af din mad. I stedet giver vi dig nogle enkle og overskuelige principper, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en god mæthed og mulighed for at opnå vægttab.
Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker, uanset størrelse, alder og vægt. Sense er egnet til varige vægttab, men egner sig også godt til vægtvedligeholdelse.

Om vægttab og Sense

Skal et vægttab holde, er det helt afgørende med et balanceret og normaliseret forhold til mad. Med Sense får du simple guidelines til vægttab helt uden kalorietælling og køkkenvægt. Mad kædes sammen med glæde, nydelse, gode vaner og fællesskab i stedet for forbud, begrænsninger og dårlig samvittighed.
66126377_10216655068221571_1883396623048900608_n

Professionel behandling, af dygtige behandlere der ønsker dig den bedste oplevelse.

DSCF1488

Om forløbet & priser

Når du starter din nye sunde rejse sammen med Corpus Care Clinic, bliver du mødt af Farida Strandberg, som er uddannet kostvejleder og mentor i Sense. Første konsultation vil handle om dig og dine vaner.
 

Kostvejledning 1. konsultation 970,-

Kostvejledning 670,-

10 ugers forløb 5000,-

 

Om kost og fertilitet

Sideløbende med fertilitetsbehandling gennem akupunktur tilbyder vi kostvejledning. Det viser sig, at kvinder der lider af syndromerne PCO og PCOS har god gavn af særligt fokus på insulinsænkende kost. Kosten kan lindre mange af de symptomer der følger med PCO og PCOS, bl.a. problemer med at blive gravid. 

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig