Skip to content

Persondata GDPR

Corpus Care Clinic behandler personoplysninger og har en privatlivsbeskyttelsespolitik der lever op til den europæiske persondataordning (GDPR). Formålet er at beskytte dig og dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger bliver altid behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller de ikke længere er relevante.
Hvilke data indsamles, anvendelse og opbevares
Kundeforhold
Når du bliver kunde hos Corpus Care Clinic, bliver dit navn, e-mail og telefonnummer registreret i bookingsystemet eadministration. Øvrige oplysninger bliver kun registreret, hvis du selv tilføjer dem. Oplysninger bruges til at booke tid, aflyse tid og få autogenerede beskeder om vores aftaler. I eadministration er det også muligt at tilmelde sig nyhedsbrev. Det er altid nemt at afmelde nyhedsbrevet igen via et link i selve nyhedsbrevet eller ved at skrive til fs@corpuscare-clinic.dk 
 
 
Journal pligtige behandlinger
Som  behandler er akupunkturen og zoneterapien godkendt (godkendt af Sundhedsstyrelsen som RAB Registreret Alternativ Behandler og SAP Sammenslutningen af Alternative Behandlere) og har derfor pligt til at føre journal. Der noteres kun relevante oplysninger som fx årsag til den ønskede behandling, helbredsgener, behandling der er ydet og hvad der er anbefalet. Formålet med journalen er at dokumentere behandlingen. Som godkendt Registreret Alternativ Behandler er det et lovkrav at føre journal. Dine oplysninger opbevares elektronisk i sikret cloud løsning. Der indsamles kun oplysninger i din journal som er strengt nødvendige for din behandling/dit forløb. Alle oplysningerne opbevares sikkert og de fleste oplysninger slettes 24 måneder efter sidste kontakt. Dog bliver journalen opbevaret i 5 år, da Corpus Care Clinic har pligt til at kunne dokumentere behandlingen. Du kan altid kontakte os, hvis du vil vide, hvilke oplysninger der er registreret.
Vi skal oplyse, at retsgrundlaget for at behandle identifikationsoplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f, men retsgrundlaget for at behandle dine helbredsoplysninger i journalen er, at det er et lovkrav samt persondataforordningens artikel 9, stk. 2, litra b.