Skip to content

Tryghedspakke

I hjertet af Odense

 ”Jeg elsker mit arbejde med gravide og mit mål er at skabe en tryg graviditet samt at få den gravide og hendes partner klædt på til fødslen og det kommende forældreskab. Jeg har stor respekt for mit erhverv, og ved hvor stort et ansvar der ligger i min profession. Jeg brænder for samtaleterapi og det er altid vigtigt for mig, at den gravide og hendes partner føler sig set, hørt og lyttet til i alle graviditetens aspekter”.  

–       Nanna Klose

Tryghedspakke for den gravide hos Corpus Care Clinic

Hos Corpus Care Clinic har du som gravid mulighed for at købe en tryghedspakke i din graviditet som et supplement til det offentlige tilbud. Vi har skræddersyet et forløb som vi ønsker vil følge dig og din partner trygt gennem transitionen til forældreskabet. I jordemoderkonsultationen tilbyder vi en udvendig undersøgelse af maven, kontrol af barnets hjertelyd, urinprøve, blodtryksmåling, fødselsforberedelse, kostråd, vejledning og samtale.  Hver gang har I mulighed for selv at bidrage til dagsordenen, så vi får berørt, hvad der er vigtigt for jer. Som en del af tryghedspakken får du desuden akupunktur og zoneterapi som kan afhjælpe smerter, graviditetsgener og bidrage til indre ro og velvære.  Der er inkluderet et tjek af mor og barns trivsel efter fødslen, hvor der er rig mulighed for at dele jeres oplevelse af fødslen, samt hvad der ellers måtte fylde i jeres nye forældreskab. Det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser eller ændre i pakken, så vi i fællesskab sammensætter et forløb, der stemmer overens med de tanker og ønsker I har, og som er med til at skabe en tryg graviditet og tryg begyndelse på forældreskabet.

 1 x Jordemoderkonsultation 60 min

7 x Jordemoderkonsultationer 45 min

3 x Akupunktur 45 min

2 x Zoneterapi 45 min

3 x Massage 55 min

2 x Efterfødselssamtale 60 min

1 x Mor og barn tjek efter fødslen i klinikken 60 min

Få svar på spørgsmål på mail hos jordemoder Nanna gennem hele forløbet.

Ved første jordemoderkonsultation tilrettelægges og bookes jeres tryghedspakke.

Tryghedspakken koster 12850 kroner.

Husk at du får tilskud hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”.

Ved spørgsmål

Kontakt os på tlf. 51200245 eller jordemoder Nanna på nk@corpuscare-clinic.dk

Vi glæder os til at se jer i klinikken.

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig