Skip to content

Thalgo Ansigtsbehandling

I hjertet af odense

THALGO ansigtspeeling behandling benytter banebrydende thalasso terapi (alger i terapeutisk anvendelse) til at fornye huden i ansigtet. Grundlagt af farmaceuten André Bouclet, som har udviklet produktserien der er medicinsk patenteret, benyttes der angler fyldt med aktive nøgleingredienser.
 
Behandlingen er en peeling, og er den første af sin salgs med syrer fra fermenterede alger der har en høj koncentration af naturlig mælkesyre. Allerede fra første behandling vil huden føles ny, og der kan ses forskel i rynker, porer, hudtone og hudtekstur.
 
Én behandling tager 30 min og det anbefales at få i alt tre behandlinger over 3-4 uger.
 
Sådan foregår behandlingen:
Ved behandlingen bruges THALGO’s produktserie. Først forberedes huden med en rensning samt en forberedende peeling rens. Dernæst arbejdes der med peelingprodukter som korrigerer huden – her kommer det høje mælkesyre niveau i spil, som igen neutraliseres med afslappende hudbalsam og massage i ansigtet. Til slut påføres cremer som optimerer behandlingen og sender dig ud af døren med et frisk, sund og fornyet hud.
 
Tre behandlinger du både vil kunne se og mærke:
Første behandling, huden føles udglattet, lysende og levende.
Anden behandling, rynker synes mindre synlige, opstrammede porer og huden føles tonet og strammere.
Tredje behandling, de dybe rynker reduceres, hudtonen bliver mere jævn, huden føles mere opstrammet.
 
THALGO peeling

Professionel behandling, af dygtige behandlere der ønsker dig den bedste oplevelse.

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig