Skip to content

Efterfødselssamtale

1Z0A9022
1Z0A9068

 Efterfødselssamtale

Hos Corpus Care Clinic tilbyder vi en efterfødselssamtale til jer som sidder tilbage med undren, frustrationer eller spørgsmål til jeres forløb. Vi tager udgangspunkt i jeres fødselsjournal og gennemgår jeres individuelle oplevelser, så I får mulighed for at samle fødselsoplevelsen til en meningsfuld og hel historie. Vi anbefaler, at I sender jeres fødselsjournal fra Sundhed.dk så vi har mulighed for at forberede os til samtalen, ellers medbringes denne udprintet.

Der er sat 60 minutter af til samtalen.

Husk at du får tilskud hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”.

Ved spørgsmål

Kontakt os på tlf. 51200245 eller jordemoder Nanna på nk@corpuscare-clinic.dk

Vi glæder os til at se jer i klinikken.

 
 

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig