Skip to content

Hindeløsning

1Z0A95921

Hindeløsning

En hindeløsning er en mild igangsættelsesmetode som bruges til at styrke kroppens naturlige modningsproces. Ved en hindeløsning forsøges det at løsne fosterhinderne fra livmodervæggen, så hormonet prostaglandin udløses. Hormonet modner livmoderhalsen og er med til at stimulere sammentrækninger i livmoderen.

Undersøgelsen foregår ved en vaginalundersøgelse med fingrene i skeden. Her mærker jordemoderen efter livmodermunden- og livmoderhalsens placering, længde og konsistens, og kan ud fra dette vurdere om kroppen er moden nok til at foretage hindeløsningen.
Der er ingen risiko forbundet med undersøgelsen hverken for mor eller baby.

Selve undersøgelsen kan forekomme ubehagelig, da livmoderhalsen ofte er øm og sensitiv. Det er desuden forventeligt, at der kan komme lidt blødning fra livmoderhalsen efter undersøgelsen, hvilket er ganske ufarligt. Det anbefales at befinde sig i rolige og trygge rammer efterfølgende, så kroppen får de bedste betingelser for at tage imod behandlingen.

Der forekommer tre forventelige udfald ved undersøgelsen.

  1. Du får plukkeveer som bliver regelmæssige og bliver til veer
  2. Du oplever stærke plukkeveer som går i sig selv
  3. Der ingenting sker

Hindeløsning tilbydes i Corpus Care Clinic til gravide, der har passeret terminsdato (40+0), venter en baby med hovedet nedad, og hvor livmoderhalsen er afkortet og livmodermunden har åbnet sig tilstrækkeligt.

I tilfælde af at det ikke er muligt at foretage hindeløsningen, betales der kun prisen for en forundersøgelse.

Ved spørgsmål

Kontakt os på tlf. 51200245 eller jordemoder Nanna på nk@corpuscare-clinic.dk

Vi glæder os til at se jer i klinikken.

Prisliste Corpus Care Clinic 2023

Klik på prislisten for at se priserne på behandlinger og klippekort.

Vi giver 10% rabat til studerende ved fremvisning af studiekort.

OBS: Behandlinger med akupunktur udført udenfor normal åbningstider (dvs. weekender og helligdage) opkræves der et ekstra gebyr på 650kr.

NEM & HURTIG
ONLINE BOOKING

 

Du kan booke din tid når du vil, og hvor du vil.

 

Vi ser frem til at møde dig. Du kan nemt og hurtigt booke en tid, når det passer dig, gennem vores online booking system.

IMG_7795

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Vi glæder os til at møde dig